Om Anne Godiksen

Uddannet zoneterapeut fra DDZ (Den Danske Zoneterapiskole) i Herlev hvorfor jeg kan tilbyde behandlinger indenfor zoneterapi.

Jeg er oprindelig uddannet ingeniør med og har efterfølgende taget supplerende uddannelser/kurser i coaching (Mindjuice og Forebyg Stress) og psykologi (Probana) for at kunne tilbyde stresscoaching.

Får løbende supervision af Erhvervspsykolog Pia Frahm for at mit kvalitetsniveau i coachingen opretholdes.

Jeg har selv været der. Min stress startede, da jeg oplevede nogle ændringer på min arbejdsplads. Ny leder, nye kollegaer og et team der for mig fungerede super godt før, var nu skiftet ud med konflikter og holdånden var skiftet ud med individuelle præstationer. Jeg følte, jeg skulle arbejde hårdere og mere for at få min leders anerkendelse, da jeg ikke var tryg sammen med min nye leder. En dag kunne mit hovede ikke mere og jeg kunne ikke andet end at tage hjem. 

Grunden til, at jeg fik stress er kompleks. Dels skyldes det, at jeg ikke kunne være mig selv 100 % i det arbejde og dels at opgaverne tog al min energi. 

Jeg fandt frem til, at jeg i virkeligheden ville noget andet arbejdsmæssigt, – noget hvor jeg bruger mig selv meget mere i forhold til mennesker, psykologi og relationer. Derfor har jeg gennemgået et karriereskifte fra kemiker til selvstændig zoneterapeut og stresscoach. En lang og sej process at nå hertil, men jeg havde hele tiden en følelse af, at have taget den rigtige beslutning, hvilket gjorde, det nemmere. I dag er jeg glad for min beslutning da jeg har fået det arbejdsliv, jeg gerne vil have.